portiersloge

Units: zowel zakelijk als privé een top oplossing!

Een unit in de tuin plaatsen kan zowel op zakelijk vlak als privé. In dit artikel bespreken we verschillende soorten units en waar ze voor dienen. Zo kun jij een weloverwogen keus maken welke unit jij gaat plaatsen!

Units voor het bedrijf

Er zijn een hoop verschillende soorten units voor bedrijven. In de bouwsector zijn er toiletwagens, schaftketens en directie units beschikbaar; zo kun je de medewerkers alles bieden wat ze nodig hebben. Voor beveiliging aan de bouwplaats of bij kantoorpanden zijn er speciale portiersloges; een veilige portiersloge kopen of huren voor jouw beveiligers doe je gemakkelijk online. Dan zijn er nog kantoorunits voor iedereen die een kantoorruimte nodig heeft; dit kan uiteraard op de bouwplaats zijn, maar je kunt ook een kantoorunit in de tuin plaatsen wanneer je ondernemer bent en een bedrijf aan huis hebt. 

Langer thuis wonen

Voor iedereen die mantelzorg nodig heeft, kan er een zorgunit in de tuin geplaatst worden. Een zorgunit van Thuis aan Huis kan op maat gemaakt worden en heeft alles wat je nodig hebt om de beste zorg aan huis te bieden. Daarnaast biedt een zorgunit zowel de mantelzorger als de persoon die zorg nodig heeft een eigen plek, maar is er toch nabijheid. Dankzij een zorgunit wordt het bieden van mantelzorg een stukje prettiger voor beide partijen.

Wonen en slapen

Een andere manier om een unit zowel privé als zakelijk in te zetten, is door het plaatsen van een woonunit. Deze kun je gebruiken wanneer je een grote verbouwing tegemoet gaat en je jouw huis tijdelijk niet goed kunt bewonen. De woonunit moet dan wel weer verwijderd worden zodra de verbouwing klaar is. Ook mag je een woonunit plaatsen om mensen tijdelijk onderdak te bieden; dit kunnen zowel familie als vrienden zijn, maar je mag de woonunit ook verhuren als AirBnB. Tal van mogelijkheden, dus!