Opblaasbaar bubbelbad

Een bubbelbad is een luxe die veel mensen wel aanspreekt. Echter is dit een erg duur iets om te laten installeren en is het iets waar veel mensen simpelweg geen plek voor hebben in hun huis. Een mogelijke oplossing hiervoor is een opblaas jacuzzi. Deze is goedkoper en praktischer dan een echte jacuzzi.

Ruimtegebrek

Voor veel mensen zal er in hun huis of tuin veel te weinig ruimte zijn om een jacuzzi 6 personen te laten installeren. Een opblaasbaar bad kan dan dus uitkomst bieden. Deze kan je namelijk gewoon leeg laten lopen als je er klaar mee bent en dan makkelijk opbergen in je schuur bijvoorbeeld. Immers heeft niet iedereen een landhuis met een tuin van meerdere vierkante kilometers. Een permanente bevestiging van een bad van een paar vierkante meter is nogal een ingreep in je tuin als die niet zo groot is en kan ten koste gaan van een terras of plek om je tuinstoelen neer te zetten. Dit terwijl je waarschijnlijk liever niet je tuintafel op wil offeren voor het bubbelbad. Dat is toch wat onpraktisch als je buiten wil zitten zonder nat te worden immers.

Goedkoper

Verder is het natuurlijk ook een stuk goedkoper om een opblaasbaar bad te nemen in plaats van een echte. Een echte laten installeren is veel gedoe met buizen aanleggen en dergelijke en echt het verwerken van zo’n bad in de grond. Dat soort dingen zijn lastig en kosten veel tijd en geld. Gewoon een opblaasbaar bad op de grond zetten is veel makkelijker en daarmee ook veel goedkoper. Het vullen doe je gewoon vanuit de kraan met een tuinslang bijvoorbeeld en het water wordt verwarmd vanuit het stopcontact evenals het maken van de bubbels wat ook gewoon gebeurt vanuit de stekker.

Of gewoon niet doen

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon geen bubbelbad te nemen. Dit is de aller goedkoopste en makkelijkste optie. Je kan gewoon zo nu en dan eens naar een zwembad gaan om daar het bubbelbad te gebruiken, wat veel goedkoper is dan zelf helemaal zo’n ding kopen. Natuurlijk als je hem heel vaak gebruikt is dat duurder, maar het is wel minder verspilling om er geen te kopen. Op die manier draag je minder bij aan vervuiling van onze mooie blauwe planeet. Verder is het natuurlijk gewoon een redelijk overbodige luxe die eigenlijk voor niemand echt van groot belang is, dus je kan ook zonder.