uniek interieur

Hoe creëer je een uniek interieur?

Een interieur is iets wat echt jouw persoonlijkheid laat zien aan je gasten en gezin. Het is dus het allerleukst als deze zo uniek mogelijk is, zodat je veel indruk maakt op anderen en jezelf kunt zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een hippe kapstok van colorhanger.com/.

Tip 1: De hippe wandkapstokken van colorhanger is nog niet zo gek

Een uniek interieur wordt vaak gecreëerd door het hangen van dingen aan de muur. Ben dus vooral niet bang voor boren, want het hangen van spullen aan je wand is hartstikke hip! Wanneer een muur kaal is geeft het vaak een kil gevoel en zorgt voor weinig sfeer. Je kunt dit in je woonkamer doen door bijvoorbeeld mooie schilderijen op te hangen, of foto richels waar je foto’s in kunt hangen van jou en je gezin. Dit kun je ook in je gang doen, door bijvoorbeeld een mooie spiegel op, of een hippe kapstok. Wandkapstokken van Colorhanger kun je hier bijvoorbeeld voor gebruiken; deze zijn namelijk hartstikke stijlvol én ook nog eens onwijs functioneel. Dit zorgt voor een opgeruimd huis, en tegelijkertijd voor een unieke uitstraling.

Tip 2: Planten zijn altijd een goede keuze

Laat je groene vingers eens zien! Of je nou dol bent op tuinieren of niet, het toevoegen van planten aan je woning is altijd een goed idee. Planten geven namelijk een onwijze hoeveelheid persoonlijkheid aan je interieur. Je woning wordt meer dynamisch omdat je letterlijk extra levende wezens toevoegt. Door ze goed te verzorgen en goed uit te zoeken zorg je voor een unieke uitstraling aan je woning. Je kunt dit versterken door verschillende soorten planten samen neer te zetten. Denk hierbij vooral out-of-the-box, en zoek verschillende hoogtes bij elkaar. Niet dol op planten? Kies dan voor een cactus. Deze zijn even goed super stijlvol, maar vragen niet mega veel onderhoud. 

Tip 3: Ga voor hippe, unieke accessoires bij je wandkapstokken van Colorhanger

Wees niet te enthousiast, want dit kan voor een rommelige uitstraling zorgen, maar voeg een juiste hoeveelheid accessoires toe aan je interieur. Dit is een belangrijk punt, omdat accessoires vaak een interieur maken of juist totaal verpesten. Zoek naar accessoires die je écht mooi vindt, en wees niet bang om gek te doen. Dit zorgt namelijk voor een unieke en persoonlijke uitstraling in je woning. Fluf je wandkapstok op door een mooi vaasje hier op te zetten of een mooie hanger aan te hangen. En wees vooral niet verbaasd als je bergen complimentjes ontvangt hierna!